ASonic PRO 150SP ultrazvučna kada s Degas funkcijom i podešavanjem snage 13L

ASonic
PRO150SP
PRO150SP
Degas funkcija
    Vrijeme dostave:po narudžbi 45-90 dana
Dodaj u košaricu
  • Opis
  • Više

ASonic PRO 150SP ultrazvučna kada s Degas funkcijom i podešavanjem snage 13L
Profesionalno ultrazvučno sredstvo za čišćenje kapaciteta 13 litara s funkcijom otplinjavanja i podesivom kontrolom snage, idealno za sve koji trebaju brzo otplinjavanje (Degas funkcija).
Jamstvo 2 godine
PRO150SP   10.2021.

ULTRAZVUČNA KADA 13 LITARA S DEGAS FUNKCIJOM

Primjeri čišćenja:
Čišćenje medicinske opreme, kirurških i veterinarskih instrumenata, kućišta streljiva, PCB-a, zubnih pomagala za glave pisača i tonera, manjih industrijskih dijelova, automobila, dijelova za bicikle,…

        

Dodatne informacije:
Naši modeli PRO 100-300 imaju spremnike od nehrđajućeg čelika (SUS 304), debljine 1 mm, što omogućuje dugi vijek trajanja ultrazvučnih kada. Bešavni spremnik i kućište sprečavaju istjecanje vode.

Pretvarači su pričvršćeni na dno spremnika kombinacijom zavarenih vijaka i ljepila. Takva tehnologija omogućuje stalnu kvalitetu kavitacije i dug životni vijek ultrazvučne kade.

Ultrazvučne kade su opremljene industrijskim visokokvalitetnim pretvaračima sa snagom 60W i frekvenciju 40kHz koji osiguravaju dovoljnu snagu ultrazvučnog efekta. Pretvarači ultrazvuka se aktiviraju pomoću nezavisnog ultrazvučnog generatora (PVM kontrola), što omogućava kadama da rade sa stabilnim ultrazvučnim efektom i sigurnu radnju.

,