Xiaomi Mi pokretom aktivirano noćno osvjetljenje 2 (Bluetooth)

Xiaomi
BHR5278GL
119,00
    Vrijeme dostave:na zalihi1-2 radna dana
Dodaj u košaricu
  • Opis

Xiaomi Mi pokretom aktivirano noćno osvjetljenje
Pametno povezivanje sa BT i upravljanje jačinom osvjetljenja
Ugrađen senzor pokreta
Sučelje: Bluetooth
radi na baterije: 4x AAA
Rotacija 360°
Radna temperatura: -10°C do 40°C
Baza je magnetna
boja bijela
6934177751325   MJYD02YL-A   11.2022.

Pametna podešavanja osvjetljenja putem aplikacije. Prilagodite svoje idealno noćno osvjetljenje
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može otkriti ljudsko kretanje u mraku. Nakon otkrivanja, svjetlo se uključuje. Nadogradnje uređaja napravljene su s vama na umu. Pronađite savršeno osvjetljenje za svoje okruženje, svjetlinu i vrijeme osvjetljenja možete podesiti u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home.

Neovisne funkcije senzora. Iskoristite sve prednosti pametnih veza
Praktično i zabavno, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) može se koristiti kao senzor pokreta i senzor svjetla. Korištenjem Bluetooth pristupnika, uređaj se može postaviti za povezivanje s različitim uređajima u različito vrijeme.

Dizajn magnetskog nosača za rotaciju od 360° za još pristupačnije scenarije osvjetljenja
Noćno svjetlo može slobodno stajati na ravnim površinama poput noćnih ormarića. Ljepljiva naljepnica na bazi može se koristiti za montažu. Pojačajte svjetlinu u ormarima i verandama za jasno osvjetljenje bez potrebe za paljenjem glavnog svjetla. Smanjite svjetlinu na stubištima i spavaćim sobama za meku, neometajuću rasvjetu. Uklonite noćno svjetlo s postolja za odvojeno korištenje.

Tehnički podaci:Model proizvoda MJYD02YL-ARadna temperatura -10 C do 40 CDimenzije proizvoda 80 x 62 mmNazivni napon 4,5 VNazivna snaga 0,35 WSvjetlosni tok 2,5 — 25 lmPodržani sustavi: Android 4.4 ili iOS 9.0 i noviji