Brother iPrint&Scan

  • Opis

iPrint&Scan

iPrint&Scan besplatna je aplikacija kojom se omogućuje upravljanje dokumentima i fotografijama pomoću Appleovog uređaja iPhone i mobilnih uređaja s operativnim sustavima Android, Windows Phone 7 ili Amazon. Ispisujte dokumente izravno s uređaja bez preuzimanja upravljačkih programa pisača tako da jednostavno otvorite aplikaciju koja će automatski otkriti podržane uređaje na bežičnoj mreži i omogućiti vam ispisivanje dokumenata jednim pritiskom na gumb.
Skenirajte fotografije i dokumente s pisača tvrtke Brother izravno na mobilni uređaj kako bi bili spremni za dijeljenje internetom ili e-poštom poslovnim kolegama, prijateljima i obitelji.


Povezivost

 Aplikacija iPrint&Scan funkcionira na cjelokupnoj bežičnoj mreži kako bi vas povezala s pisačem tvrtke Brother bez preuzimanja upravljačkih programa pisača. Aplikacija će automatski otkriti kompatibilan uređaj.

Fotografije

Ispisivanje fotografija iz fotoalbuma brzo je i jednostavno. U fotoalbumu jednostavno odaberite fotografiju koju želite ispisati i fotografija će se bežičnim putem poslati na pisač tvrtke Brother. Korisnici uređaja iPhone također mogu ispisivati fotografije izravno s kamere na uređaju iPhone.
Aplikacija Brother iPrint&Scan pruža fleksibilnost u odabiru veličine slika te omogućuje ispisivanje s obrubima ili bez njih.


Dokumenti

 Dokumente paketa Microsoft Office ispisujte izravno s mobilnog uređaja. Aplikacija iPrint&Scan ujedno omogućuje ispisivanje dokumenata u PDF-u, mrežnih stranica, sadržaja u međuspremniku i poruka iz Gmail-a (samo za Android) izravno s uređaja, dok istodobno pruža veću fleksibilnost:

  • Odaberite želite li vodoravnu ili okomitu usmjerenost kod ispisivanja.
  • Ispisujte uredske dokumente čak do A3 formata.
  • Odaberite i ispisujte pojedinačne Excelove listove.
  • Ispisujte dokumente do 50 stranica.

Skeniranje

Dokumente skenirajte s uređaja tvrtke Brother koji se mogu izravno povezati na mobilni uređaj. Ovi se dokumenti mogu pohraniti na mobilni uređaj, poslati email-om, pohraniti na iCloud ili prenijeti izravno na račune na Twitteru ili Facebooku koji su registrirani na uređaju.

LINK