Brother PrintSmart BRAdmin Professional 4

S Brother rješenjem BRAdmin Professional 4
možete upravljati, pratiti, kontrolirati i smanjiti troškove ispisivanja vaše flote pisača,. Nadzor i kontrola ispisivanja.
Za više informacija o BRAdmin Professional 4
rješenjima pošaljite email zola.zg@zola.hr 
                                                  

Upravitelj uređaja pisača

Ako imate veliki broj uređaja, besplatni Brother softver BRAdmin Professional 4 može vam pomoći pratiti performanse vaše flote pisača. Na svoje ćete računalo primati ažuriranja uživo koja vas obavještavaju o svim problemima, kao što su zamjena tonera ili tinte i upozorenja o praznom papiru.

Povlačenje ispisa


Ovo rješenje omogućuje Vam slanje i primanje ispisa na bilo koji uređaj u uredu. Program zadržava zadatke ispisa na sigurnom virtualnom redu. Posao ostaje tu sve dok korisnik fizički ne dođe do pisača i potvrdi da je spreman preuzeti ispise.

Ispis povlačenjem smanjuje troškove sprječavajući zlouporabu
i poboljšava sigurnost jer se ispisi ne ostavljaju na uređaju.

Postoji nekoliko načina za oslobađanje poslova ispisa, uključujući, PIN kod, prijavu na korisničko ime i zaporku, osobnu karticu s omogućenom NFC-om, mobilnu aplikaciju ili QR kodom.

S povećanjem curenja podataka, sigurnost podataka postaje prioritet za mnoge tvrtke.

NFC integrirani čitač kartica


Integrirani čitač kartica Near-Field Communications (NFC) omogućuje korisnicima otpuštanje zadataka ispisa izravno s uređaja pomoću kompatibilne kartice, uključujući MIFARE kartice. Vaši se dokumenti ispisuju samo kad ste spremni za preuzimanje sa pisača.

Korištenjem internog NFC čitača vaša će organizacija imati koristi od uštede troškova i povećane sigurnosti. Većina naših uređaja to uključuje.

B-GUARD ZNAČAJKE