batterX home 7 Kw

    Vrijeme isporuke:1-7 radnih dana
Dodaj u košaricu
  • Opis

HOME/KOMERCIJALNA SERIJA
Za privatne kuće. Za raspon snage od 10 kW i sa sustavima za pohranu baterija od 7 kWh, tu je profesionalni ulazak u svijet održivosti i samodostatnosti s prednostima profesionalaca.
Inverter je trofazni
Line-interactive UPS, VI (nezavisni napon)
Raspon snage: 10 kW
Pohrana baterije: do 56 kWh
S mogućnošću unosa sadržaja
liveX Home - developed by batterX Open source API

BatterX Homeseries

 Home seriju karakterizira multifunkcionalnost - ovdje stvarno imate sve u jednom kućištu po prvi put: inverter na mreži, pohranu baterija i UPS sustav za stvarno neprekinuto napajanje s vremenom prebacivanja kraćim od 10 milisekundi.  I to u monofaznim i trofaznim izvedbama, do PV izlaza od 15kWpeak i sa spremnikom-baterijom (litij-željezo-fosfat) od 3,5 do 21kWh
 Dostupne su dvije varijante montaže:
Rack verzija - kompletan  ormar i
Wall verzija - manji ormar + inverter za zidnu montaža. 
Funkcionalno su ovi sustavi potpuno identični.

NA SIGURNOJ STRANI S BATTERXovim svestranim rješenjemSeriju Home karakterizira multifunkcionalnost – ovdje zaista prvi put imate sve u jednom kućištu: pretvarač na mreži, spremište baterija i UPS sustav za istinsko neprekidno napajanje s vremenom prebacivanja manjim od 10 milisekundi. Kao alternativa UPS načinu rada, sustav se također može raditi u rezervnom načinu napajanja, s potpuno automatskim prebacivanjem za manje od 3 sekunde. Promjena između dva načina rada vrši se kombinacijom konektora na cliX modulu i izborom u čarobnjaku za konfiguraciju. I sve to u trofaznom dizajnu, do PV izlaza od 15 kWp i s litij-željeznim fosfatnim skladištem od 7 do 56 kWh. Dostupne su dvije varijante montaže: kompletan ormar i zidna montaža pretvarača. Funkcionalno, ovi sustavi su potpuno identični.