% POPUST

Leuchtturm KUPKA za čišćenje kovanica od BAKRA COPPER

Leuchtturm
321584
4004117146961
    Vrijeme dostave:na zalihi, 1-2 radna dana
Dodaj u košaricu
  • Opis

Leuchtturm KUPKA za čišćenje kovanica od BAKRA COPPER
Leuchtturm  321584 Kupka za čišćenje kovanica od BAKRA COPPER
Sadržaj kupke: 200ml

UPOZORENJE:
OPASNO !          GEFAHR!
OPREZ nadražujuće! Držati dalje od očiju, kože i kovanica
Držati izvan dohvata  DJECE !
Koristite zaštitne rukavice
U slučaju kontakta sa sluznicom i očima, ispirati s puno čiste vode !, Nazvati liječnika.

Kako čistiti kovanice? uključite kameru na uređajima iOS ili Android ipročitajte kamerom QR KOD, dodirnite ekran i pogledajte film


4004117146961   321584   2.2024.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana 9,95€

LEUCHTTURM ALBENVERLAG, GmbH & Co. KG, Am Spakenberg 45, D-21502 Geesthacht
KUPKA ZA ČIŠĆENJE KOVANICA OD BAKRA (artikal br. 321584)

UPUTE ZA UPOTREBU:
Ova kupka za čišćenje uklanja oksidaciju s potamnjelih bakrenih novčića.
Nije prikladan za antikne kovanice s jednolikom bojom, jer će rezultirati štetom oštećenjem patine. Kupku nemojte koristiti za čišćenje kovanica izrađenih od bimetala - mješovitih metala (npr. 1 euro, 2 eura) ili kovanice od bakranikla (npr. 1 DM).
Ovu kupku treba koristiti samo za čišćenje kovanica koje su oksidirale ili potamnjele.
Ne preporučuje se čišćenje kovanica koje su samo prljave, ali ne potamnjele. Kupka se može koristiti za čišćenje više novčića odjednom, međutim, treba paziti da zajedno čistite samo kovanice od istog materijala ili legure. Pazite da se novčići ne dodiruju.
Za čišćenje različitih vrsta legura pažljivo izlijte malo kupke u nemetalnu posudu i očistite
svaku vrstu posebno. Nije pogodan za srebro i zlatne novčiće, njih bi trebalo očistiti sa drugom kupkom za metale.
Ova kupka za čišćenje će dati mat izgled i neće ispolirati do dubokog sjaja.
Stavite novčiće u košaru i spustite ih u kadu. Što su jače tamniji, to će dulje morati biti u kadi, u većini slučajeva bi trebalo biti dovoljno 3 do 5 minuta. Za ekstremno potamnjele (npr. za kovanice koje su bile zakopane), kovanice se mogu ostaviti do 20 minuta, no to zahtijeva stalni nadzor i novčiće treba ukloniti što prije kad je oksidacija uklonjena.
Tvrde naslage mogu se nježno ukloniti mekom četkicom (četkica za zube s prirodnim čekinjama) i hrđu zelenom spužvom, nakon uklanjanja ponovno nakratko uronite u kadu. Nakon čišćenja izvadite košaricu s kovanicama i isperite je pod tekućom vodom.
Zatim nježno osušite novčiće mekom krpom – nemojte trljati.
Ukloniti tekućinu nakon upotrebe. Kupka sadrži kiseline koje mogu napasti nehrđajući čelik (tj. sudopere) i druge površine osjetljive na kiseline, pazite kada ga koristite.

UPOZORENJE:Oprez nadražujuće! Držati podalje od očiju, kože i sluznice, u slučaju kontakta odmah isprati s puno čiste vode. Čuvati izvan dohvata djece.
SADRŽAJ:Sadrži: fosforna kiselina / masni alkohol poliglikoleter, C 10-16, etoksiliran, propoksiliran. Sadrži, prema Uredbi (EC) 648/2004: < 5% neionskih površinski aktivnih tvari, CITRONELLOL, mirise.
LIGHTHOUSE kupke za čišćenje novčića prikladne su za:   zlatne kovanice (ref. br. 336 203), srebrne kovanice (ref. br. 317 893),  bimetalne kovanice ( ref. br. 343 206),  mjedene i brončane kovanice (ref. br. 343 300),  za ostale kovanice ili plemenite metale (bez deoksidacije) (ref. br. 318 851).
Povezani proizvodi